Hera osteoporosi-menopausa Ass. de dones convoquen els Premis Hera, en reconeixement a l’èxit de les dones que treballen en els diferents àmbits; cultura, investigació i recerca, periodisme i comunicació i emprenedoria en relació a la osteoporosi i la menopausa.

El lliurament dels premis es dura a terme durant la gala, inclou sopar, del proper dia 24 de març a les 20:30h al restaurant Davall de la Llotja de Lleida. Si voleu assitir a l’acte heu de realitzar la inscripció en el segúent enllaç.

Les guanyadores concorreran als Premis Hera.

CONDICIONS:

  • Termini de presentació de candidatures: del 1 de desembre de 2021 al 31 de gener de 2022.
  • Termini proclamació guanyadores : 21 de febrer de 2022.
  • Presentació candidatura: Poden presentar-se totes les dones del àmbit de la salut (infermeres, metgesses, investigadores, dones del món de la cultura, dones del món del teatre) periodistes, empresàries de Catalunya.
  • Premi: Les guanyadores concorreran al Premis HERA que es fallarà en el primer trimestre de 2022.

COM PARTICIPAR:

Les persones interessades hauran d’omplir el formulari d’inscripció disponible a la web hera.cat, on poden consultar les bases dels premis.

El jurat valorarà en les seves deliberacions el projecte , investigació, estudi, treball, negoci amb més dedicació per l’osteoporosi i la menopausa.