A QUI VA ADREÇAT

Poden optar al premi les dones de Catalunya que treballen en el àmbit de la salut (metgesses, infermeres, fisioterapeutes,  investigadores, sexologues ), del món de la cultura, del món del teatre, periodistes , emprenedores , empresàries, psicologues on les seves tasques o part d’aquestes estan centrades en la millora de la osteoporosi i la etapa de la menopausa.

CANDIDATURES

En el formulari d’inscripció cal fer constar l’àmbit del Premi al que es vol presentar , per la que serà valorada. Les dades de contacte de la candidata i una descripció que justifiqui la candidatura.
Pot presentar la candidatura la beneficiaria , o bé un altra persona que l’avali.

Els àmbits dels Premis: cultura, investigació i recerca, periodisme i comunicació, emprenedoria

DOCUMENTACIÓ QUE CAL PRESENTAR ADJUNTA AL FORMULARI

  1. Currículum vitae.
  2. Memòria descriptiva del projecte o activitat desenvolupada en la que consti l’any d’inici del projecte, objectius inicials i assolits, departamens inplicats.
  3. Motivació per presentar-se als Premis Hera

PREMIS

L’escultor argentí Sr. Miguel Ángel González ha estat el creador del Premi Hera .

RESERVA DE DRET

Hera osteoporosi-menopausa Ass. de dones , es reserva el dret de modificar les bases per causes justificades.

ACCEPTACIÓ DE LES BASES

La participació en aquest concurs suposa l’acceptació de les bases.

PROTECCIO DE DADES

Informació bàsica sobre protecció de dades: CONCURS PREMIS    

En compliment del Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) de protecció de dades de caràcter personal i la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPD), de Protecció de Dades de Caràcter Personal i Garantia dels Drets Digitals l’entitat l’informa:          

Responsable del tractament: HERA amb G25803982. C/ Pius XII, 20 – cantonada C/ Mercè, 1, LLEIDA, 25003 o bé a l’adreça hera@hera.cat.

Finalitat: La finalitat de la recollida de les dades personals, es per la participació en el concurs dels premis Hera.

Legitimació: Consentiment del interessat.

Conservació. Un cop finalitzada la relació contractual, o prestació de servei el termini de conservació de les dades serà de 6 anys per a complir obligacions legals, fiscals i mercantils.

Destinataris: Les dades no es comunicaran a tercers, excepte en els casos previstos per llei, o si ho heu consentit prèviament.

Drets: D’acord amb la legislació vigent té els següents drets: Dret a sol·licitar l’accés a les seves dades personals, a la seva rectificació o supressió, sol·licitar la limitació del seu tractament, dret a oposar-se al tractament i dret a la portabilitat de les dades.

Per exercir els seus drets, ha de dirigir-se al responsable, sol·licitant el corresponent formulari per a l’exercici del dret elegit. Opcionalment, pot redirigir a l’interessat a l’Autoritat de Control competent per obtenir informació addicional sobre els seus drets.